Henne Kronch Pemmikan

Kronch Pemmikan is een 'high energy' supplement in tabletvorm. Met Pemmikan kunt u de hond kort van te voren (ca 1 a 1,5 uur) en zelfs tijdens het werken een energie-stoot toedienen en dit zonder zijn maag teveel te belasten.

Kronch Pemmikan is ontwikkeld in samenwerking met de Sirius Patrouille. Henne Pet Food, de fabrikant, levert de Sirius Pattrouille al jarenlang Kronch Pemmikan voor hun sledehonden. Verschillende andere mensen in Denemarken, waaronder jagers en mensen in de hondensport, hebben de Kronch Pemmikan uitgetest. Het is overduidelijk dat honden die eveneens Kronch Pemmikan bijgevoerd krijgen beduidend beter presteren dan honden die geen Pemmikan kregen.
Pemmikan wordt aanbevolen voor waakhonden, sledehonden, speurhonden, politiehonden, showhonden, jachthonden en andere honden die langdurige en zware taken verrichten.

inhoud 400 gram
afhankelijk van de grootte van de hond en het soort activiteit wordt per dag 100 tot 200 gram gegeven

Kronch Pemmikan is samengesteld uit rundvet, vismeel, glucose, mais, gerst, plantaardige vet, biergist, rijst, suikerbiet en knoflook. Kronch Pemmikan bevat 24% eiwit en 59% vet.          

Prijs:    7,10